Little Joseph - den bizarre lysestage

Find din indre tv-nørd frem

Indrømmet, det er lidt nørdet. Faktisk en del. Da jeg gik i folkeskole inviterede vores klasselærer engang hele klassen hjem til ham. Hele hans lejlighed var fyldt med Star Wars ting, plakater osv. DET var satme nørdet. For ikke at snakke om ekstremt overdrevet.

Nu er jeg vist godt på vej til selv at få et max nørdet hjem. Men jeg er faktisk vildt ligeglad. For synes disse her billeder er virkelig seje. Desuden kræver det at man selv er delvis nørdet for at kunne spotte hvad billederne rent faktisk er. Dem der ikke kan spotte hvad det er vil sikkert bare mene jeg er en freak haha..

image

Jeg har endnu ikke fået billederne i ramme, men har testet dem af alligevel. Er lidt i tvivl om hvor jeg vil have dem hængende. De er fra Etsy og jeg har valgt alle dem med Sex and the City og Friends. For det er de serier jeg nørder igen og igen. Jeg skal selvfølgelig nok vise jer det færdige resultat når det er klart. Bemærk at de sendes fra Californien, så der kommer muligvis told på.. Mine gik dog lige igennem, men tør ikke garantere at de altid gør det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

 

Næste indlæg

Little Joseph - den bizarre lysestage